De Zilverberk

 

Ganzenlever…   
in terrine, krokante groentjes 

Foie gras d’oie…     
en terrine, légumes croquants

of – ou 

Sint-Jakobsnoten…     
parelcouscous, saffraan 

Noix de coquilles Saint-Jacques…     
couscous, safran

*******

(§) Jonge tarbot …     
zeekraal en lamsoor 

(§) Turbotin…     
passe pierre et salicornes

*******

Patrijs…     
girollen,witloof, polenta 

Perdreau…     
girolles,chicons, polenta

*******

Waaiertje van eigen bereide nagerechtjes 
Eventail de desserts fait maison

 

  

 


 

Menu                                                       € 57

Drie glazen wijn inbegrepen                       € 75


Verkorte versie
Voorgerecht / hoofdgerecht / dessert          € 45
Twee glazen wijn inbegrepen                     € 57



Lid van:

Vereniging der meesterkoks van België
Vereniging der meesterkoks van België

Teller

Artikelen bekeken hits
161496

We hebben 10 gasten en geen leden online

Copyright © 2016. De Zilverberk.