De Zilverberk


Chef Luc Bolle is lid van de meesterkoks van België (foto: bovenaan rechts).



Een Meesterkok is een fiere vakman, die alleen met top-kwaliteit tevreden is, respect heeft voor zijn team, producenten en leveranciers en zijn gasten wil verwennen. Hij doet er alles aan om zijn kennis over te dragen aan gemotiveerde medewerkers en de volgende generaties. 

De Vereniging van Meesterkoks van België is er in 1980 gekomen op initiatief van Pierre Romeyer, samen met o.a. Pierre Wijnants, Jacques Deluc en Roger Souvereys, de peetvaders van de Belgische keuken. Het voorzitterschap werd na Romeyer gedragen door bekende topchefs zoals Pierrot Fonteyne, Alain Deluc, Guy Van Cauteren, Robert Van Duuren en dus vanaf mei 2012 Frank Fol, 

Lid van:

Vereniging der meesterkoks van België
Vereniging der meesterkoks van België

Teller

Artikelen bekeken hits
161497

We hebben 11 gasten en geen leden online

Copyright © 2016. De Zilverberk.