Menu
×

Ga naar:

MeboSoft

We serve
your company better.

Enter

Over ons

MeboSoft levert ICT ondersteuning met een tevreden klant als doel. Design, programmatie, beveiliging, CMS, Quality monitoring en onderhoud... Wij helpen u naar het juiste en meest economische antwoord.

Wat wij doen.

MeboSoft werkt op diverse domeinen: ICT training, ICT programmatie en webdesign, ICT consultancy en ICT Hardware support. Ons doel: een tevreden klant. "We serve your company better!" Op elk van deze domeinen kunnen we stevige referenties voorleggen, zowel naar instellingen als naar bedrijven. Onze projecten worden uitgevoerd met professioneel geschoolde medewerkers...

Business sites

Door gebruik te maken van het Joomla CMS platform, bouwen wij bij MeboSoft professionele sites met online toepassingen. Hiermee garanderen we een optimale flexibiliteit voor onze klanten en partners.

Joomla CMS

Er zijn talrijke voordelen aan Joomla CMS. Het is gebruiksvriendelijk, veilig en ideaal om grotere websites te bewerken. Dat betekent dat we vragen en wensen snel en nauwkeurig kunnen implementeren. Documenten en data kunnen online verwerkt worden en gedeeld met de overige collega's en gebruikers. Door het gebruik van professionele templates, kunnen we vlot een volledige restyling van uw site aanbieden, zelfs s'nachts!

Web Development

Voor particulieren en kleine ondernemingen die geen behoefte hebben aan een complexe site, bieden we kleine en prijsgunstige designs. We nemen de IT zorgen op ons, inclusief onderhoud.

Mebosoft

Word ook één van onze 'Preferred Customers'

Wat zij over MeboSoft vertellen...

 • Toen we later op de avond naar huis gingen was de website reeds aangepast. Hartelijk dank!

  André D.
  Brugge
 • Je kan steeds op hen rekenen. Ze denken mee en gaan er voor. Het resultaat en de klantentevredenheid gaat voor alles...

  Oostende
 • De verrassing was dat ze onze oplossing reeds in hun portfolio klaar hadden.

  Lisa B.
  Blankenberge

Wij werken samen met onderstaande merken en bedrijven:

Contact

Kom er bij...

Met onderstaande gegevens vindt u ons gemakkelijk terug voor een gesprek aan de telefoon, of op kantoor, bij u of bij ons.

Zend ons uw bericht
Verzenden...
Uw bericht werd doorgestuurd. Dank u!
Contact gegevens
Hier zijn we

Blankenbergse Dijk Zuid 5 D
8377 Zuienkerke
België

Email ons op

info@mebosoft.be

Bel ons op

Telefoon: +32 474 94 94 69