De Zilverberk

 

Ragout van bospaddenstoelen…

Gepocheerd hoeve eitje

Ragoût de champignons des bois…

Oeuf de ferme poché

of – ou

Eendenlever…

Gebakken, lauwe salade van witloof

foie gras de canard …

salade tiède de chicons

*****

-§-Vis naar marktaanvoer…

Vinaigrette van tomaat, aubergine, ansjovis 

-§-Poisson selon le marché…

Vinaigrette de tomate, aubergine, anchois

*****

Borst van wilde eend…

Herfstgroenten, Bordelaise saus

Suprème de canard sauvage…

Légumes d’automne, sauce Bordelaise

*****

Assortiment van nagerecntjes

Assortiment de desserts


 

 

 


 

Menu                                                       € 57

Drie glazen wijn inbegrepen                       € 75


Verkorte versie
Voorgerecht / hoofdgerecht / dessert          € 45
Twee glazen wijn inbegrepen                     € 57



Lid van:

Vereniging der meesterkoks van België
Vereniging der meesterkoks van België

Teller

Artikelen bekeken hits
292539

We hebben 84 gasten en geen leden online

Copyright © 2017. De Zilverberk.