De Zilverberk

 

 

Sint-Jakobsnoot…
kort gebakken, aubergines
Noix de Saint-Jacques…
juste saisis, aubergines

 

of – ou

 

Eendenlever…
gebakken, grondwitloof
Foie de canard…
poêlé, chdicons de plein terre

*******

(§) vis naar marktaanvoer…
geplette aardappel, gekonfijte citroen, garnalenjus
(§)poisson selon le marché…
pomme de terre écrasée, citron confit,
jus de crevettes

 

*******

Borst van mulard eend…
prille groenten, rode wijnsaus ,
Magret de canard mulard…
légumes, sauce marchand de vin

*******

Panna cotte van yogurt en citrus
Panna cotta de yaourt et agrumes

 

 

 


 

Menu                                                       € 57

Drie glazen wijn inbegrepen                       € 75


Verkorte versie
Voorgerecht / hoofdgerecht / dessert          € 45
Twee glazen wijn inbegrepen                     € 57



Lid van:

Vereniging der meesterkoks van België
Vereniging der meesterkoks van België

Teller

Artikelen bekeken hits
428821

We hebben 77 gasten en geen leden online

Copyright © 2019. De Zilverberk.