De Zilverberk

 


  

 

Sint-Jakobsvruchten…                                                   
kort gebakken, ragout van bospaddestoelen
Noix de coquilles Saint-Jacques…
juste saisies, ragoût de champignon des bois

Langoustines Royale…                                                  
groentennage
Langoustines Royale...
nage de légumes

Deense kabeljauw…                                                      
groenteragout
Cabillaud danois…
ragoût de légumes

Zeetong…                                                                       

bospaddenstoelen, mousselinesaus
Sole…
champignons des bois, sauce mousseline

 

Anjou duif…                                                                 
in cocotte gebakken, aromaten, dragon
Pigeon Anjou…
cuit en cocotte, aromates, estragon

Kalfszwezerik…                                                                  
gestoofde volle grondwitloof
Ris de veau…
chicons de plein terre braisés

 

 

                     

 

 

 

                       

 

 

 

 


                                                                                      

Lid van:

Vereniging der meesterkoks van België
Vereniging der meesterkoks van België

Teller

Artikelen bekeken hits
185058

We hebben 18 gasten en geen leden online

Copyright © 2017. De Zilverberk.