De Zilverberk

                                                                

 

Eendenlever…                                                                    
gebakken, salade van grondwitloof
foie gras de canard…
poêlé, salade de chicons de plein terre 

Eekhoorntjebrood en girolles…                                           
in stoofpot, gepocheerd hoeve ei
Crèpes et girolles…
en pot-au-feu, œuf de ferme poché

Langoustines Royale…                                                     
groentennage
Langoustines Royale...
nage de légumes

 

 

 

 

 

Deense kabeljauw…                                                         
groentenragout, mousselinesaus
Cabillaud danois…
ragoût de légumes, sauce mousseline
Zeetong…                                                                            
in hoeveboter gebakken, handgesneden frieten
Sole…
meunière au beurre de ferme, frites coupées à la main

 

Anjou duif…                                                                      
in cocotte gebakken, aromaten
Pigeon Anjou…
cuit en cocotte, aromates

Kalfszwezerik…                                                               
grondwitloof , châteaubriand-saus
Ris de veau…
chicons de plein terre,, sauce châteaubriand

 

 


                                                                                      

Lid van:

Vereniging der meesterkoks van België
Vereniging der meesterkoks van België

Teller

Artikelen bekeken hits
406547

We hebben 201 gasten en geen leden online

Copyright © 2019. De Zilverberk.