De Zilverberk

                                                                

Noorse zalm…                                                                   
fijne reepje, acaciahoning, bieslook
Saumon de Norvège…
fines tranches, miel d’acacia, ciboulette 

Eendenlever…                                                                    
gebakken, lauwe witloofsalade
Foie gras de canard…
poêlé, salader de chicons tiède

Langoustines Royale…                                                      
groentennage
Langoustines Royale...
nage de légumes

 

 

 

 

 

Deense kabeljauw…                                                           
groenteragout
Cabillaud danois…
ragoût de légumes
Zeetong…                                                                          
in hoeveboter gebakken
Sole…
meunière au beurre de ferme

 

Anjou duif…                                                                      
in cocotte gebakken, aromaten
Pigeon Anjou…
cuit en cocotte, aromates, estragon

Kalfszwezerik…                                                               
gestoofde grondwitloof
Ris de veau…
chicons de plein terre braisé

 

 

 

 


                                                                                      

Lid van:

Vereniging der meesterkoks van België
Vereniging der meesterkoks van België

Teller

Artikelen bekeken hits
312306

We hebben 121 gasten en geen leden online

Copyright © 2019. De Zilverberk.