De Zilverberk

                                                                

Eekhoorntjesbrood en giftollen...
als stoofpotje, gepocheerd scharrelei
Cèpes et girolles...
en pot-au-feu, oeuf de ferme poché

Eendenlever...
gebakken, lauwe witloofsalade
Foie de canard...
poêlé,salade de chicons tiède

Langoustines Royale…                                          

groentennage

Langoustines Royale...

nage de légumes

Zeetong…                                                                       

gebakken, bospaddestoelen 

Sole…

poêlée, champignons des bois 

Rug van kabeljauw…                                                  

groenten ragout


Dos de cabillaud…

ragoût de légumes

 

Anjou duif…                                                                 

in cocotte gebakken, aromaten

Pigeon Anjou…

cuit en cocotte, aromates

Kalfszwezerik…                                                                  

gestoofd grondwitloof

Ris de veau…

chicon de plein terre braisé

 

 

 

 


                                                                                      

Lid van:

Vereniging der meesterkoks van België
Vereniging der meesterkoks van België

Teller

Artikelen bekeken hits
301121

We hebben 20 gasten en geen leden online

Copyright © 2019. De Zilverberk.