De Zilverberk

                                                                

 

West Vlaams rood & langoustine…                                   
in tartaar, bisque van tomaat
Rouge de Flandres occidentale & langoustine…
en tartare, bisque de tomates 

Eendenlever…                                                                    
gebakken, saus van sjalot en Balsamico azijn
Foie gras de canard…
poêlé, sauce aux échalottes et vinaigre balsamico

Langoustines Royale…                                                     
groentennage
Langoustines Royale...
nage de légumes

 

 

 

 

 

Deense kabeljauw…                                                          
groenteragout, mousselinesaus
Cabillaud danois…
ragoût de légumes, sauce mousseline
Zeetong…                                                                            
in hoeveboter gebakken
Sole…
meunière au beurre de ferme

 

Anjou duif…                                                                     
in cocotte gebakken, lentegroenten
Pigeon Anjou…
cuit en cocotte, légumes de printemps

Kalfszwezerik…                                                                
jonge spinazie, Châteaubriand-saus
Ris de veau…
jeunes épinards, sauce Châteaubriand


 

 

 


                                                                                      

Lid van:

Vereniging der meesterkoks van België
Vereniging der meesterkoks van België

Teller

Artikelen bekeken hits
348844

We hebben 156 gasten en geen leden online

Copyright © 2019. De Zilverberk.