De Zilverberk

                                                                

 

 

 


 

Noorse fjordenzalm …                                                          

Acacia honing, bieslook, limoen

 

Eendenlever…                                                                      

gebakken, salade van groene boontjes

 

Langoustines Royale…                                                          

groentennage

 

 

 

Deense kabeljauw…                                                               
groentenragout

Zeetong…                                                                              
in hoeveboter gebakken

Wilde zeebaars…                                                                   
girolles, lamsoor, blanke botersaus

Grote tarbotsmoot…                                                              
gestoomd, mousselinesaus

 

Anjou duif…                                                                         
in cocotte gebakken, aromaten

Kalfszwezerik…                                                                     
girolles, châteaubriand saus

                                                                                    

Lid van:

Vereniging der meesterkoks van België
Vereniging der meesterkoks van België

Teller

Artikelen bekeken hits
474974

We hebben 30 gasten en geen leden online

Copyright © 2019. De Zilverberk.