De Zilverberk

 


  

 

Eendenlever…                                                                 
gebakken, salade van witloof

Foie gras de canard …
poêlé, salade de chicons


Sint-Jakobsvruchten…                                                   
crème van safraan en tomaat

Noix de coquilles Saint-Jacques…
crème de saffran et tomates


Langoustines Royale…                                                  
groentennage
Langoustines Royale...
nage de légumes


Zeetong…                                                                       
ragout van bospaddenstoelen

Sole…
ragout de champignons des bois

Rug van skrei…                                                             
groenten ragout, mousselinesaus

Dos de skrei…
ragoût de légumes, sauce mousseline

 

Anjou duif…                                                                 
in cocotte gebakken, aromaten

Pigeon Anjou…
cuit en cocotte, aromates

Kalfszwezerik…                                                                  
gestoofde grondwitloof

Ris de veau…
chicons de plein terre braisés

 

 

                     

 

 

 

                       

 

 

 

 


                                                                                      

Lid van:

Vereniging der meesterkoks van België
Vereniging der meesterkoks van België

Teller

Artikelen bekeken hits
235851

We hebben 51 gasten en geen leden online

Copyright © 2017. De Zilverberk.