De Zilverberk

 

 

Belgische witte asperges
Asperges, luchtige mousselinesaus of op zijn Vlaams   
Asperges, sauce mousseline ou à, la Flamande
Rug van Deense kabeljauw, ragout van asperges       
Dos de cabillaud danois, ragoût d’asperges

 

Morilles
Verse morilles, gepocheerd scharreleitje                        
Morilles fraîches, oeuf poché

Stoofpotje van verse morilles en asperges                     
Pot-au-feu de morilles fraîches et asperges

 

Hoppescheuten

Hoppescheuten, gepocheerd scharreleitje,
luchtige mousselinesaus                                            
Jets de houblon, oeuf poché, sauce mousseline
Hoppescheuten, vis volgens marktaanvoer                    
Jets de houblon, poisson selon le marché

 

 

 

 

 

 

 

            

 

 

 

 



 

 


 

 

 

 

 

 


 

Lid van:

Vereniging der meesterkoks van België
Vereniging der meesterkoks van België

Teller

Artikelen bekeken hits
331086

We hebben 140 gasten en geen leden online

Copyright © 2019. De Zilverberk.