De Zilverberk

De mening van DeltaWeb : 
17 november 2010


Een fraai huis in Vlaamse hoevestijl en volop in het groen, onthaalt de gasten van deze zilveren boom in een rustiek en warm decorum waar de gastvrouw hen met elegantie en stijl verwelkomt. In de keuken staat haar echtgenoot flink zijn mannetje aan het fornuis bij de bereiding van lekkere gerechten uit de ‘fine gastronomie française’, zoals bijvoorbeeld een velouté van zoete maïs en gamba’s in de pan ‘el hanout’ of ook nog de wilde eend waarvan de filet het gezelschap krijgt van jonge groene uitjes en cantharellen en de bil gestoofd wordt in sinaasappel en rode wijn. De voorstellen op de wijnkaart zijn allemaal zeer eerbaar en elegant, in lijn met de aankleding van de zaal en de sfeer. Reserveren aanbevolen.

 

 

 

De mening van DeltaWeb : november 2011


Een mooi stenen boerderij volop in het groen. De stijlvolle gelagzaal oogt zeer elegant, met zijn blote balken en zijn ruwe muren. Dit fijnproevershuis wordt gerund door een zeer gepassioneerd en vriendelijk koppel dat je van nature je doet thuis voelen. Op de borden komen uitstekende Franse bereidingen (bijv. Noorse Sint-Jabobsvrucht, thee van kombu, miso en gnocchi of Ierse rib Eye dry aged -elf weken op karkas gerijpt-, spitskool, champignons, maïs, bordelaise saus) en de talentvolle chef weet precies hoe wilde eend smaakvol te bereiden. De gastvrouw verzorgt het onthaal en de bediening heel vriendelijk en attent. De voorstellen op de wijnkaart zijn allemaal zeer eerbaar en elegant, in lijn met de aankleding van de zaal en de sfeer. Het is dan ook geraadzaam te reserveren

Lid van:

Vereniging der meesterkoks van België
Vereniging der meesterkoks van België

Teller

Artikelen bekeken hits
185064

We hebben 29 gasten en geen leden online

Copyright © 2017. De Zilverberk.