Back to Top
zuienkerke logo 200px
 
hamburger menu 1

Gemeente Zuienkerke informeert.

Jeugdbewegingen

IMG 1248 002

 

Algemeen

De Gemeente Zuienkerke telt op dit moment 3 jeugdverenigingen en 1 volleybalclub met jeugdafdeling.

KLJ Oostende-Houtave : 16 + en 16 -
KLJ Zuienkerke -Uitkerke: 16 +
Chiro Zuienkerke: van 6 tot 12 jaar

Volleybalclub Mehoni: jeugd vanaf 4 de leerjaar

 

 

KLJ  Zuienkerke - Uitkerke

KLJ Uitkerke is één van de jeugdbewegingen van de gemeente Zuienkerke. Samen met KLJ Oostende-Houtave maken wij deel uit van het gewest Brugge waartoe in totaal 9 KLJ’s behoren.

Om de 2 weken organiseren wij een activiteit. Deze kan ofwel doorgaan in ons eigen lokaal, ofwel op verplaatsing. Wanneer de activiteit op verplaatsing doorgaat, spreken wij af aan de kerk van Zuienkerke om dan van daar met auto’s naar de plaats van de activiteit te rijden. Iedereen wordt dus veilig op de activiteit gebracht.

Ons lokaal bevindt zich in Zuienkerke zelf en dat in de Notelaar (het vroegere schooltje).

Ieder jaar organiseren wij ook ons fameuze Pintjesbal dat telkens weer een groot succes is. En ook het jaarlijkse kamp blijft één van de toppers.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer over ons weten? Kom dan gerust eens een kijkje nemen op één van onze volgende activiteiten of bezoek even onze website http://www.kljuitkerke.be/

Wij heten jullie van harte welkom!!


 167301425 2791813637815614 4275554598346811982 n

 

 

KLJ Oostende-Houtave

KLJ Oostende-Houtave, is een jeugdbeweging actief in en rond Houtave (Zuienkerke). 
Ben je +12 en woon je in de buurt? Kom dan zeker eens deelnemen aan één van onze activiteiten en maak kennis met onze fantastische groep! 

Activiteiten voor onze -16 jarigen gaan voornamelijk door op vrijdagavond of zondagnamiddag. De +16 organiseert vooral de vrijdag - en/of zaterdagavond hun activiteiten. Ook organiseren wij elk jaar opnieuw een schitterend kamp! Als lid van KLJ Oostende-Houtave kan je altijd profiteren van de voordelen op de activiteiten. 

Eigen activiteiten gaan meestal door in ons KLJ-lokaal 'De Maere' in Houtave (achter de kerk). Als we op verplaatsing gaan, zorgen we dat iedereen mee kan met de beschikbare auto's of bussen. 

Is dat alles? Bijlange niet! KLJ Oostende-Houtave is in de streek bekend vanwege hun 2 fantastische fuiven: het Lenteball en de Nacht van de Brugse Zot. Maar ook door hun FoodRanch, de advocaatkaarting en tal van andere jaarlijkse, openbare evenementen! Kortom: voor iedereen wel iets en vrienden voor het leven gegarandeerd! 


Heb je vragen of interesse? Kom dan gerust eens een kijkje nemen op één van onze volgende activiteiten of bezoek onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/KljOostendeHoutave

 DSC 0181

 

 

De Chiro te Zuienkerke

Op zaterdagmiddag houden we activiteiten voor alle kinderen tussen de 6-16 jaar aan de Chalet in het Lindenhof. 

De kinderen zitten in verschillende afdelingen en krijgen activiteiten aangeboden op maat van hun leeftijd. Zo organiseren we leuke themaspelen, actieve pleinspelen en trekken we er op uit in het dorp. 

In maart gaan we er met z'n allen op uit voor een weekend, dat bij ons het Klein Bivak wordt genoemd. 

Uiteindelijk sluiten we het Chirojaar steeds af met een 9-daags Bivak tijdens de zomervakantie. 

Wil je graag meer informatie, ga dan zeker naar onze website, facebook of instagram. Bij vragen kan u ons steeds contacteren via chiro.zuienkerke@gmail.com

 
 
 
Wij gebruiken enkel technische cookies om deze website te laten werken. Met het gebruik van deze site geef je de toestemming om cookies te gebruiken.
Ok