Back to Top
zuienkerke logo 200px
 
hamburger menu 1

Gemeente Zuienkerke informeert.

Renovatiebegeleiding

Betaal jij ook te veel voor energie? Heb je er al aan gedacht om je woning energiezuiniger te maken, maar weet je niet waar te beginnen? Zuienkerke helpt je gratis deze vragen beantwoorden dankzij onze renovatiecoach. 
Vervang je nu best de ramen, isoleer je het dak of plaats je eerst een nieuwe verwarmingsketel? En wat kost zo'n ingreep? De renovatiecoach helpt je als onafhankelijk expert de juiste beslissingen te nemen en zet je gericht op weg.

Wat is renovatiebegeleiding?

Bij renovatiebegeleiding krijg je thuis een renovatiecoach op bezoek. Die coach maakt een gedetailleerd renovatieadvies op met een duidelijk stappenplan, vraagt offertes aan en helpt je bij het maken van de juiste keuzes. Tijdens deze renovatiebegeleiding worden verschillende opmetingen uitgevoerd, waaronder een gevelscan met een warmtecamera.

Goed nieuws!

Zuienkerke heeft samen met enkele andere gemeenten en in samenwerking met de West-Vlaamse Intercommunale (WVI) zo’n renovatiecoach aangeworven die de bewoners zal begeleiden tijdens het traject. De renovatiecoach wil vooral 60-plussers in oudere woningen begeleiden, maar het spreekt voor zich dat iedereen die zijn of haar woning wil renoveren aanspraak maakt op gratis advies. 

Voorwaarden

De woning waarvoor je renovatiebegeleiding aanvraagt moet gelegen zijn op het grondgebied van Zuienkerke.

Procedure

  • Contacteer de renovatiecoach door het aanvraagformulier via onderstaande link in te vullen
  • https://www.wvi.be/nl/aanvraag-renovatiecoach-zuienkerke
  • Geef je gegevens door via de knop "indienen"
  • De renovatiecoach neemt nadien contact met je op om een afspraak te maken.
  • U kunt ook telefonisch contact nemen met het gemeentebestuur op het nummer 050/43.20.50 en uw gegevens bezorgen zodat de renovatiecoach u kan contacteren om een afspraak te maken.

Kostprijs

Deze begeleiding is gratis.

Wij gebruiken enkel technische cookies om deze website te laten werken. Met het gebruik van deze site geef je de toestemming om cookies te gebruiken.
Ok