Mehonieuws : Toost op Mehoni en Mehoni toost op u !

 

 

Weledelgestrenge Zwienkerkenaars, beste Zwientjes, beste al de rest,

 

 

Wie al mocht denken dat de beste vrouwenvolleybalploeg van onze gemeente (www.mehoni.be) in comateuze toestand gehouden wordt tot wanneer corona uitgeteld is, die moeten we dringend uit zijn/haar onwetendheid verlossen. ’t Is waar dat de volleybalcompetitie noodgedwongen nog op apegapen ligt, maar alle andere afdelingen van Mehoni draaien op volle toeren. Neem nu deze redactie (in overuren-modus, zoals altijd) of, nog een beter voorbeeld, onze Afdeling Mehoni Culinair, onder de kundige leiding van Maureen, die zowaar een soort Mehoni webshop begonnen is, compleet met thuislevering en al (mo gow !). Ja, ze heeft eens gespiekt hoe ze dat bij Bol.com (‘de winkel van ons allemaal’) en Amazon doen en is snel tot de conclusie gekomen dat wat we zelf doen, we ook beter doen. Jeff Bezos, de grote baas van Amazon en daarom de rijkste man op aarde, begon direct uit al zijn poriën te zweten toen hij vernam dat Mehoni nu ook zijn web-winkeltje concurrentie gaat aandoen !!

 

Mehoni Culinair biedt dus aan, perfect getimed in de laatste rechte lijn naar het eindejaar, een selectie van lekkere wijnen, sommige daarvan spuiten zelfs bubbels. De kwaliteit, vraagt u ? No worries, de Appellation d’Origine is min of meer Contrôlée en het befaamde Mehoni bestuur heeft zich, volledig coronaproef en ook in overuren-modus, opgeofferd om alle wijnen voor te proeven, speciaal voor u ! Inderdaad, iemand moet het doen. Zie hieronder het aanbod :

 

 

 

Is er nog een twijfelaar in de zaal ? Vraagt u zich misschien af waarom u die wijnen ten bate van Mehoni wel zou kopen ? Het is u vergeven hoor, maar eigenlijk moet u zich afvragen waarom u zich die wijnen NIET zou aanschaffen. Het antwoord daarop is zo simpel als pompwater, we gaan het niet eens uitleggen. Neen, we hebben het hieronder gewoon afgebeeld, zie maar : daarom !

 

 

 

We stellen u voor : onze Mehoni All-Stars, van klein naar groot en van jong naar…ervaren, en ook zij die er zich voor inzetten. Btw, deze foto werd genomen tijdens het voorbereidend weekend op het seizoen 2020/2021 van half september, toen er nog ‘samenscholingen’ tot 50 stuks toegestaan waren, those were the days nietwaar; waar is die goeie ouwe tijd ?  Op volle sterkte telt onze club zo’n 65 spelende leden. Mehoni zorgt al meer dan 35 jaar voor sportieve, gezonde en plezante ontspanning in groepsverband voor de jeugd van onze gemeente. We willen dat zeker nog eens 35 jaar doen en u kan ons daarbij steunen met deze wijnverkoop ! Uw aankoop wordt hééééél erg gewaardeerd, Mehoni brengt dus zeker ook een toost uit op u ! Proost ! A votre santé ! Cheers ! cin cin ! Salud !...

 

Allemaal goed en wel, maar hoe en waar kopen we die wijnen, vraagt u ? Laat u niet langer afleiden door ondergetekende, val vooral niet ten prooi aan uitstelgedrag, maar houd uw bankkaart of smartphone alvast klaar in aanslag :

 

 

Bestellen kan via onderstaande linkhttps://forms.gle/ZRMccaL61rnBHoC8A. U kan zoveel bestellen en combinaties maken als u zelf wil.  Bij bestelling van 6 dezelfde flessen geniet u bovendien van een korting van 5% op de doos. Graag bestellen voor 6 december!

 

 

 

Mehoni dankt u alvast voor uw steun, brengt -zoals beloofd – een toost uit op u allen, en we sluiten gewoontegetrouw af met een welgemeende : We Geven Ons Niet !

 

 

 

Ignace Cognito