Mehonieuws, 19 januari 2021 : Doe mee aan het grootste (digitaal) applaus ooit  voor onze Mini-Mehoni’s, klik hier !!

 

Mehoni U11 2

 

Weledelgestrenge Zwienkerkenaars, beste Zwientjes,  beste al de rest,

 

Begrijpt u dat we bij Mehoni altijd positief blijven, maar dat we vooral niet willen ‘positief zijn’ ? Goed zo, want in coronatijden is niets zo negatief als ‘positief zijn’. Vraag het maar aan de niet weg te zappen nieuwbakken BV’s, u weet wel die Bekende Virologen. Ongetwijfeld zijn die BV’s allemaal azijnpisser in bijberoep. Ondergetekende hoopt van harte dat u geen viroloog in uw familie of vriendenkring hebt of elk plezant familie-, verjaardag- en communiefeestje dat u organiseert verandert in geen tijd in een begrafenis.

 

Soit, wat we hier eigenlijk kwijt willen is een voor Mehoni, en bij uitbreiding voor onze gemeente, heel positief bericht (‘positief’ positief wel te verstaan, dus niet in de virologische betekenis) : onze kleinste Mehoni’s beginnen EINDELIJK weer te volleyballen (YES !!). Ze hervatten deze week de trainingen en, als het even meezit, herbegint de competitie voor de Mini-Mehoni’s in het weekend van 6 februari. Uit de foto hierboven kan u afleiden dat ze het massa’s zien zitten : ready for the good times

 

Niemand onder jullie die eraan twijfelt dat ze er weer een lap gaan op geven (n.v.d.r. : op de bal, niet op hun tegenstrevers, op de scheids of hun coaches). Dat wil niet zeggen dat ze geen extra portie aanmoedigingen kunnen gebruiken na zo’n lange periode van inactiviteit. Oei, ondergetekende ziet in de verte al een belerend vingertje gevaarlijk de lucht in priemen… (neen hé, ‘t zal toch geen BV, azijnpisser-in-bijberoep, zijn zeker ?). Die positivo roept ook nog : “Allemaal goed en wel, dat supporteren, maar we mogen toch niet gaan kijken naar de matchen, ’t is wel corona hé vent”.  Scherp hoor, daar niet van, maar wacht, u bent te voortvarend… Het is juist daarom dat uw reporter deze oproep doet om digitaal te supporteren voor de Mini-Mehoni’s en hun coaches, applaudisseren vanuit uw kot dus, door eenvoudig dit artikeltje aan te klikken (en het liefst ook te lezen 😊). Elke ‘hit’ hierop staat dus voor een digitale Mehoni supporter, elke ‘hit’ is een applaus voor de Mini Mehoni’s. De M&M coaches (Tania, Sara en Karen) laten hun troepen dan bij elke training tot de eerste match de tussenstand van deze applausmeter weten, en bij aanvang van de eerste match de eindstand van hoeveel (digitale) supporters er achter hen staan.

 

Beste Zwientjes, laat iedereen in uw bubbel één keer op dit artikel klikken. Hebt u een hond, kat of goudvis en die zijn even Mehoni-minded als uzelf, dan mogen ze gerust ook meedoen. Onze benjamins, U11 en U13 bedanken jullie alvast voor de steun op de voor onze club meest budgetvriendelijke manier, nl. met hun stralende lach (zie de foto hierboven). Mehoni hoopt op zoveel mogelijk “hits” van jullie allen en in één moeite op het grootst mogelijk (digitaal) Zwienkerks applaus ooit, volledig corona-proof.

 

Ach ja, mogen we u nog één kleinigheid vragen, terwijl jullie nu toch bezig zijn ? Het kost niets en het duurt maar één seconde : stuur onze oproep om de Mini-Mehoni’s digitaal te steunen voor hun eerste match door naar zoveel mogelijk mensen : familie en vrienden, uw Facebook vrienden (ook degene die u inmiddels gedefriend hebt), uw collega’s…en ja, vraag het bij wijze van uitzondering ook eens aan uw schoonmoeder, dan krijgt die eindelijk ook eens een berichtje van u en scoort u twee vliegen in één klap. Al die mensen mogen natuurlijk mee supporteren en gaan daardoor ook nog eens een pak interessante informatie te weten komen over onze gemeente door wat op deze website rond te surfen, want laat ons wel wezen, wat kunnen ze anders doen in coronatijden ?

 

Onze Mini-Mehonies laten op de valreep weten dat ze al tot héél veel in staat zijn, maar dat ze voorlopig nog geen overwinning op bestelling kunnen bijeen slaan. Hun coaches laten evengoed op de valreep weten dat daar momenteel druk aan gewerkt wordt, nog een klein beetje geduld dus. Waar we wel zeker kunnen van zijn is dat onze Mini’s zich niet gaan laten doen, of zoals zij dat elke keer opnieuw uit volle borst roepen : We geven ons niet !

 

Ignace Cognito