qr facebook

 

Buitenspeeldag anno 2021, middenin de coronapandemie... Geen groot speelfeest zoals anders, geen honderden kinderen spelend bij elkaar.

 

Maar toch! Dit jaar voorziet het gemeentebestuur op elk speelpleintje in Zuienkerke en zijn deelgemeenten (Meetkerke, Nieuwmunster & Houtave) spelplezier!

 

#           Op 21 april zal er van 13u00 tot 17u00 op elk speelpleintje een speelkoffer staan vol spelplezier. Op het speelpleintje kan je naar hartenlust spelen met het materiaal uit de koffer.

 

#          Ben je jonger dan 12 jaar dan kan je vanaf de paasvakantie tot en met 9 mei in elke deelgemeente deelnemen aan de vogelhuisjestocht. Je gaat op zoek naar vogels en vogelhuisjes. Bij elk vogelhuisje hoort een opdracht. Vervul je alle opdrachten dan maak je kans op het winnen van een eigen vogelhuisje. Klik hier voor meer info. 

 

#           Voor de jong en oud voorzien we in diezelfde periode een GPS fietszoektocht op het grondgebied van de hele gemeente (ongeveer 26 km). Starten aan de route kan in elke deelgemeente. Om deel te nemen is het handig om een smartphone met mobiele data bij te hebben. Ben je tussen de 10 en 18 jaar kan maak je bovendien kan op het winnen van een bioscoopticket. Voor meer info klik hier!