ploeters01

 

De Corona pandemie blijft de wereld in de ban houden... ook hier in Zuienkerke! Ondanks de vele opgelegde maatregelen om de speelpleinwerking te organiseren zijn de moni's opnieuw meer dan ooit gemotiveerd! Ze hebben alvast een aantrekkelijk, sportief programma in elkaar gebokst! SPANNEND!

 

Hopelijk kunnen we tegen de vakantie terug 1 grote bubbel organiseren. Op deze manier kunnen zusjes, broertjes, vriendjes terug samenspelen. Toch hebben we gemerkt dat de splitsing van kleuters en lagereschoolkinderen een meerwaarde is voor de kleinste ploetertjes. Voor hen is het op deze manier wat rustiger spelen. We zullen op bepaalde momenten in de dag verder een opsplitsing kleuter-lager voorzien. De overnachting kan helaas ook dit jaar niet doorgaan. We hopen het volgende zomer opnieuw te kunnen organiseren.

 

Met deze folder (klik hier) willen we jullie alvast informeren op welke manier we jullie kind veilige en onvergetelijke ploeterdagen willen aanbieden.

 

Belangrijk! In het zomerboekje staat er een fout bij de tarieven die we hanteren vanaf deze zomer. De tarieven van Band Zuienkerke & niet inwoners Zuienkerke moet omgewisseld worden. Band Zuienkerke betaald namelijk 6 euro voor een volledige dag en kinderen buiten Zuienkerke 8 euro.