Stel je kandidaat voor de lokale topaannemer

Het Energiehuis WVI begeleidt heel wat inwoners bij het energiezuinig renoveren van hun woning. Maar na een renovatieadvies valt het traject soms stil. Niet elke burger is een doe-het-zelver. Veel mensen hebben moeite met het vinden van een betrouwbare aannemer om de beoogde werken uit te voeren. Daar willen wij mee helpen!

Concreet wordt er een groep van betrouwbare aannemers samengesteld waar particulieren naar doorverwezen kunnen worden. Die ‘poule’ kan bestaan uit zeer diverse vakmannen en aannemers. Bij energetische renovaties denken we onder meer aan isolatiewerken, dakrenovatie, vernieuwen van het buitenschrijnwerk, aanpassing van de verwarmingsinstallatie, leggen van zonnepanelen, etc.

Stel je vandaag nog kandidaat!

REGLEMENT: https://www.wvi.be/sites/default/files/reglement_de_lokale_topaannemer_210708.pdf

INSCHRIJVINGSLINK: https://nl.surveymonkey.com/r/de-lokale-topaannemer

 

Is jouw dak goed geïsoleerd? Ontdek het met de dakenscan van Fluvius!

Wist je dat jouw woning het meeste warmte verliest via het dak, tot zelfs 30% van je totale warmteverlies! Gelukkig kan je er iets aan doen. Meer zelfs: je dak is de ideale plaats om te starten met renoveren en zo je wooncomfort, de EPC-waarde én de waarde van je huis te verbeteren.


Fluvius nam onlangs een warmtefoto van de daken van onze gemeente. Zo kennen we de isolatiegraad van alle daken in jouw buurt, ook van jouw dak.


Benieuwd hoe jouw dak scoort? Ontdek het via https://dakinzicht.fluvius.be/mijn-dak.
Hoe roder jouw dak kleurt, hoe meer warmte het verliest. Dat betekent hogere energiekosten en het is bovendien slecht voor het milieu.


Hulp nodig bij interpreteren van jouw dak? Het Energiehuis WVI, het energiehuis in jouw gemeente, helpt jou graag verder met gratis, onafhankelijk advies. Telefonisch, op kantoor na afspraak of tijdens 1 van onze zitdagen in jouw buurt.
📞 050/64 16 06
📧 energiehuis@wvi.be
ℹ️ www.wvi.be/energiehuisWVI Energiehuis