Voettocht 06

 

ROMMELMARKT & DORPSFEEST OP ZONDAG 1 MEI 2022

 

Op zondag 1 mei 2022 zullen de Kerkstraat en de Nieuwe Steenweg weer bevolkt worden door wandelaars en marktkramers, dit naar aanleiding van de alternatieve voettocht van Blankenberge (Ceci n’est pas une Tweedaagse). 

In de dorpskern van Zuienkerke wordt er heel wat animatie voorzien voor jong en oud. Bekijk dus snel ons programma!

 

Rommelmarkt

Van 6u30 tot 17u00 – Kerkstraat & Nieuwe Steenweg

Prondelaars kunnen hun tweedehandswaar aan de man brengen. Een standplaats kan gratis gereserveerd op het gemeentehuis bij de Dienst Vrije Tijd tel. 050/43.20.50 of per mail: vrijetijd@zuienkerke.be

Vooraleer de reservatie definitief is, moet er een waarborg van 10 euro gestort worden op de gemeenterekening BE83 0012 8702 6615. Deze waarborg wordt nadien teruggestort.

Pop-up marktje NIEUW!

Van 11u00 tot 16u00 – Kerkplein

Pop-up markt mét lokale ondernemers en creatievelingen uit Zuienkerke die hun producten tentoon stellen of verkopen!

Bevestigde standhouders: TOVZ, Infinity Flame, Crochets4u, Letterlijk & Figuurlijk,

 

Ben jij een creatieveling, kunstenaar of heb je een hippe (web)shop of een tof idee? Ben je geïnteresseerd om jouw producten tentoon te stellen of te verkopen tijdens de rommelmarkt op 1 mei? Dan pas jij misschien wel in ons kraam.

Stuur ons gerust een mailtje voor meer informatie of om in te schrijven! vrijetijd@zuienkerke.be

 

Ambachtenmarkt

Van 11u30 tot 15u00 – Kerkstraat

Ambachtslui zullen voor het gemeentehuis de sfeer van vroegere tijden doen herleven. Het geheel wordt opgeluisterd door de muziektonen en de sketches van de Philiberts met hun draaiorgel.

 

Optredens van enkele lokale helden en Looking For Darcy

Van 11u00 tot 16u00 – Kerkplein

Sinds 2018 vindt Lokale Helden jaarlijks plaats in Zuienkerke! Lokale helden is een muzikale hoogdag voor lokaal talent, van eigen bodem!

Op 1 mei 2022 zorgen we opnieuw voor een knaleditie van lokale helden. We nemen het podium in tegenover de grote tent op het kerkplein tijdens de rommelmarkt. Heb je 'goesting' om je talent te laten zien? Meld je dan zeker aan bij de Dienst Vrije Tijd!

 

 

Kinderanimatie

Van 11u00 tot 15u00 - op het schoolplein

Voor de jongsten onder ons wordt er op het schoolplein animatie voorzien.

 

Drank en -eetgelegenheid

 
Op het kerkplein zal de gemeente een tent opstellen waar twee plaatselijke verenigingen drank en zoetigheid zullen verkopen. Daartegenover wordt een podium opgesteld waar de muziekband Looking For Darcy’ en ook enkele lokale helden het beste van zichzelf geven. Ambiance verzekerd!