Met enige trots kunnen we jullie vertellen dat de 2e kleuterklas van de gemeentelijke basisschool Zuienkerke kleine TV helden zijn. Enkele weken terug hebben onze TV helden en hun juffen een prachtige stoomboot geknutseld om de studio van Focus /WTV te versieren; dit n.a.l.v. de komst van de Sint op woensdag 26 november.
Ongelooflijk maar waar ...samen met nog 3 andere scholen uit West-Vlaanderen vielen we in de prijzen.
 
Woensdag 26 november, de grote dag.
Juf Sylvie, Juf Pascale en juf Ingrid reden met 11 uitgelaten , opgesmukte kleine Pietjes en Mietjes naar de studio van Focus. Vol kriebels en als echte Hollywoodsterren liepen onze jonge helden via de rode lopers
naar de 2e verdieping van Focus/WTV. De ontvangst was gewoonweg royaal. Leuke uitnodigende tafeltjes met heel wat knutsel- en tekengerief van de Sint nodigden de kleuters onmiddellijk uit om een mooie tekening te maken voor de Sint en zijn Pieten. In een hoekje stond een buffetje met lekkernijen en fruitsapjes. En last but not least ...konden de kinderen zich honderduit amuseren in een kamer vol grote clixblokken.
 
En dan kwam het grote moment...daar was de Sint !! En dit wil ik jullie niet verklappen want dat kunnen jullie allemaal bekijken in de uitzending van "Alles Goed" op Focus TV op maandag 1 december (onmiddellijk na het nieuws van 18u00) ...Zet jullie digirecorder alvast klaar !!

Zowel voor onze kleine helden als voor onze school vinden we dit een prachtig, feestelijk moment om nog lang te koesteren. Proficiat !!

Voor wie de uitzending gemist heeft, staat hier de link naar focus.

http://www.focus-wtv.be/nieuws/kleuters-van-gemeenteschool-zuienkerke-op-bezoek-bij-de-sint