Ook deze zomer heeft de cultuurraad weer een kunstroute in petto. Een hele schare kunstenaars strijkt gedurende 2 weekends met schilderij en beeld neer in onze polderpareltjes van dorpen. Voor het eerst verwelkomen we een heus collectief dat delicate handgemaakte boeken zal tonen. Van een heel andere schaal zijn de robuuste houten beelden van de gekende Zeeuwse kunstenaar Omer Gielliet uit Breskens. Dit en de werken van diverse schilders en keramisten worden samengeweven tot een rijkgeschakeerd geheel waarbij we hopen dat heel wat bezoekers aan hun trekken zullen komen.

De nodige tekst en uitleg vindt u op de stijlvolle folder/affiche, die u in het gemeentehuis en bij de betere lokale winkels aantreft, of hier te downloaden.

De kunstroute vormt overigens de geknipte aanleiding  voor een zomerse fietstocht, al dan niet in combinatie met het Bourgondische polderarrangement Het Vlakke Land. Voor slechts 18 euro  eet en drinkt u een hele dag lang. Vooraf reserveren op het gemeentehuis is de boodschap.