Op zaterdag 4 mei 2019 zullen de Kerkstraat en de Nieuwe Steenweg weer bevolkt worden door wandelaars en marktkramers. Prondelaars kunnen hun tweedehandswaar aan de man brengen. Een standplaats kan gratis gereserveerd op het gemeentehuis bij Ann Michiels tel. 050/43.20.50 of per mail : ann.michiels@zuienkerke.be

Vooraleer de reservatie definitief is , moet er een waarborg van 10 euro gestort worden op de gemeenterekening BE83 0012 8702 6615.
Deze waarborg wordt u contant teruggegeven in het rode tentje op het kerkplein, waar u zich 's morgens aanmeldt..

Ambachtslui zullen voor het gemeentehuis de sfeer van vroegere tijden doen herleven. De schaapscheerder, de touwdraaier, de wolkammer en de hoefsmid met zijn veldsmisse zijn weer van de partij. Ook de neerhofdieren strijken neer in de Kerkstraat Het geheel wordt opgeluisterd door de muziektonen en de sketches van de Philiberts met hun draaiorgel.

Op het kerkplein zal de gemeente een tent opstellen waar twee plaatselijke verenigingen drank en zoetigheid zullen verkopen. Daartegenover wordt een podium opgesteld waar de muziekband 'Bruges Swan Patrol' het beste van zichzelf geeft . Ambiance verzekerd!

 

 

 GROTE ROMMELMARKT TE ZUIENKERKE


ZATERDAG 4 MEI 2019

VAN 7 UUR TOT 17 UUR

STANDPLAATS RESERVEREN IN HET GEMEENTEHUIS

Info : ANN MICHIELS tel. 050/43.20.53

Ann.michiels@zuienkerke.be

STANDPLAATS IS GRATIS

Waarborg te betalen van 10 euro.

Deze waarborg wordt zaterdag 4 mei 2019 contant terugbetaald in het rode feesttentje op het kerkplein.