De vrijwilligers van de Bib van Zuienkerke hebben de handen in elkaar geslagen om de volwassenen afdeling te wieden en zodoende werden er vele boeken uit de rekken genomen die de laatste 5 jaar niet meer ontleend werden of die licht beschadigd waren. De jeugd en kleuter afdeling kreeg ook een grondige oppoetsbeurt, zodat hier ook diverse boeken afgevoerd werden.

Daarnaast had onze bib diverse schenkingen ontvangen, maar vele van deze geschonken boeken werden niet goed genoeg bevonden om in de bibliotheekrekken van onze Boekennok te staan. Wat te doen met al die boeken?

De oplossing werd al snel gevonden. Net zoals 2 jaar geleden werd een boekenstandje gemaakt op de rommelmarkt van 6 mei om de boeken verkopen. Wie boeken kocht, kon meedoen aan de grote boeken bibliotheekquiz. De boeken verkochten als zoete broodjes, want de prijzen waren zeer democratisch.

Wie een boek kocht, mocht meedoen aan een quiz, maar het was de schiftingsvraag die de doorslag gaf.  Hoeveel kurken zaten er in de bokaal. Het juiste aantal was 135, Er werden 44 formulieren in de quizdoos gedeponeerd.

EN DE WINNAAR IS:
Bavo Lidou was de beste op de schiftingsvraag met 135, hij zat er krak op.

 Daarna Anyssa Cattoor met 136.

  

En tenslotte Carine Bultinck met 125. Zij wonnen allemaal een boekenbon bij de Standaard boekhandel.

Aan alle winnaars van harte proficiat !