Op zondag 10 september 2017 om 10u45, organiseert de Gezinsbond van Meetkerke opnieuw haar intussen traditioneel aperitiefconcert. Wij zijn inmiddels aan de achtste editie toe!
Dit jaar nodigen we een groep uit die reeds naam maakte in het folkwereldje: Donder in ‘t Hooi.
Dit Westvlaamse gezelschap speelt sinds 1996 eigenzinnige Europese folk. Musiceren - zo zeggen zij zelf – is als eb en vloed, nemen en geven, zoeken, ontdekken, groeien, openbloeien, steeds opnieuw, zoals de vier seizoenen.

De groep brengt bij ons een Iers programma: Ierse traditionals in een eigen bewerking en een mix van Ierse covers van bekende nummers. Het wordt opnieuw een hartverwarmend programma dat je meeneemt op een muzikale reis, een programma waarop je niet stil kan blijven zitten. De muzikanten leven zich uit in de verscheidenheid aan tal van instrumenten. Samen bespelen ze een 18-tal instrumenten wat voor een unieke en afwisselende sound zorgt.

Wie al een voorsmaakje wil hebben van wat Donder in ’t Hooi te bieden heeft, kan hiervoor terecht op hun eigen website www.donderinthooi.be

De Calangnehoeve in Meetkerke biedt ons opnieuw een ideale locatie voor een sfeervol en uniek gebeuren.

Prijzen (versnaperingen en 1 aperitief inbegrepen): leden Gezinsbond: vvk 6 € - TP 7 €, niet-leden: vvk 8 € - TP 9 €, kinderen tot 12 jaar gratis
Locatie: HOEVE DE CALANGNE, Mareweg 6 te Meetkerke.

Er wordt gespeeld in een half open schuur zodat er bij mindere weersomstandigheden beschutting is.

Info & tickets: 050/313382 - 319037 - 383602 - 311418
e-mail: gezinsbond.meetkerke@telenet.be
of raadpleeg de website www.gezinsbond.be/meetkerke