Foto: automaat 7/7 Nieuwmunster

Op zaterdag 25 augustus 2018 organiseert de dorpsraad uit Nieuwmunster in samenwerking met Landelijke Gilden haar vijfde markt in het feestweekend van de Bartholomeusfeesten.

We opteren opnieuw voor een uitzonderlijke markt met verse producten, een persoonlijk contact met de producenten en een gezellige sfeer. Het dorpsplein van Nieuwmunster wordt daartoe omgetoverd tot een gezellige markt. Hobbyteelt, bloemen en planten, handgemaakte goederen, landbouw- en streekproducten staan centraal binnen ons opzet.

We pogen om een gevarieerd assortiment aan producten aan te bieden. Van brood, bloemen, zuivel, ijs, honing, fruit, groenten, aardappelen, pluimvee, aardewerk, kaas- of vleeswaren. Grote voorwaarden zijn aan het mogen plaatsen van een standje niet verbonden. De enige vereiste is dat het gaat om eigen geteelde of verwerkte producten.

Voor onze vijfde feesteditie zetten we extra in op promotie, verwachten we opnieuw een groei in het aantal standhouders en werken we rond het thema ‘Nieuwmunster, ambachtelijk lekker’. Het unieke aan elk product zetten we extra in de kijker, net als ons dorp dat werd uitverkoren als dorp van het jaar 2018 voor Vlaanderen.

Het dorpsplein van Nieuwmunster biedt opnieuw een bijzonder kader voor deze jaarmarkt. Dicht bij de kust (bereikbaarheid van mensen) biedt onze dorpskern een fijne context om de promotie van unieke producten te bewerkstelligen. Het markten is voorzien van 14.00 tot 19.00 uur. Praktisch treft u in bijlage een intekenformulier om aan dit unieke gebeuren te participeren. We hopen dan ook u van harte op deze markt te mogen verwelkomen.