RVH 004

 

Op vrijdag 7 september 2018 kwam het personeel, het college van burgemeester en schepenen, en de raadsleden van de gemeente Zuienkerke samen om het Roger Vanhoutte te eren die op pensioen ging.

 

RVH 001

 

Uit de handen van de burgemeester ontving Roger een praktisch en passend afscheidscadeau, ook erg bruikbaar binnen onze gemeente. Schepen Cools schetste kort de loopbaan van Roger. Voor Roger bij de gemeente kwam werken had hij al een kleine 10 jaar bij Jozef Deschoolmeester gewerkt ook hier op onze gemeente. Ervaring deed hij ook nog op bij -Declerck Emmery -Bij zijn broer Daniel -Bij Stroo Marnick en bij Verstraete uit Knokke. Waarna hij uiteindelijk op 1-maart 1988 bij onze gemeente kwam werken. Dit wil zeggen dat ROGER 30 JAAR EN 5 MAANDEN voor ons heeft gewerkt. Alhoewel Roger timmerman is konden we hem ook voor verschillende andere werken inzetten.

 

RVH 003

 

Eén werkje waar ik als schepen bijzonder fier op was is de restauratie van de kerkhofkappelletjes van Houtave. Roger nam er zijn tijd voor maar samen met andere collega s van hem deed hij de volledige restauratie wat de gemeente een flinke besparing opleverde.

ln een kleine gemeente zoals de onze hoor ik dat je nu veel fietst en ook je huis tip top in orde aan het brengen bent. En dat je s avonds wat meer gaat oefenen voor je biljart. Wel Roger doe wat je graag doet want daar heb je nu de tijd voor. En misschien zien we je regelmatig terug op een of ander kampioenenviering. We wensen je vooral een goeie gezondheid toe want dan pas kun je genieten van uw wel verdiend PENSIOEN. Wees geen vreemde, de deuren van de Technische dienst en het gemeentehuis staan voor jou nog altijd open! Geniet nog lang van de mooie en leuke dingen in het leven. Dank u wel en geniet met volle teugen van je pensioen! 

 

RVH 002