nacht v hoop

 

Elke mens kent het: “Ik moet rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan.” Maar mogen we eigenlijk nog vallen? En waar vind jij de ruimte om op te staan? 


Kom op zaterdag 20 april om 20.30 uur naar de St.-Bartholomeuskerk in Nieuwmunster voor de vierde editie van de Nacht van de Hoop met dit jaar als thema ‘STA MEE OP!’. Stemmige liederen, eeuwenoude verhalen, het PAASVUUR en een zee van licht zetten ons binnen deze viering op weg. Op vandaag is het belangrijk dat we hoopvolle mensen zijn! We hopen je dan ook te ontmoeten op onze weg naar het Paasfeest!


Sfeervol, symbolisch, origineel, kunstzinnig, meditatief: allemaal woorden die onze nacht omschrijven. Meermens is het alter ego van Bram Verstappen. Onder deze naam maakt hij muziek over de dingen des levens en zoekt hij de universele gevoelens der mensheid. Hij is dit jaar onze muzische gast.

Na de viering, die wordt voorgegaan door priester Joris Weyts, sluiten we gemoedelijk af met een glaasje cava en een hapje. Voor de kinderen en de jongeren is er een paaseierenraap in de kerk. Zalig als je de Paasvreugde met ons wil komen delen! We zouden het dan ook bijzonder fijn vinden mocht je met ons komen meevieren!