boerenmarkt 05

 

Op zaterdag 24 augustus 2019 organiseert de dorpsraad uit Nieuwmunster in samenwerking met Landelijke Gilden haar zesde markt in het feestweekend van de Bartholomeusfeesten. We opteren opnieuw voor een uitzonderlijke markt met verse producten, een persoonlijk contact met de producenten en een gezellige sfeer. Het dorpsplein van Nieuwmunster wordt daartoe omgetoverd tot een gezellige markt.

 

Hobbyteelt, bloemen en planten, handgemaakte goederen, landbouw- en streekproducten staan centraal binnen ons opzet. We pogen om een gevarieerd assortiment aan producten aan te bieden. Van brood, bloemen, zuivel, ijs, honing, fruit, groenten, aardappelen, pluimvee, aardewerk, kaas- of vleeswaren. Grote voorwaarden zijn aan het mogen plaatsen van een standje niet verbonden. De enige vereiste is dat het gaat om eigen geteelde of verwerkte producten.

 

Voor onze zesde editie zetten we extra in op promotie, verwachten we opnieuw een groei in het aantal standhouders en werken we rond het thema ‘Nieuwmunster, Breugheliaans groot’. Het unieke aan elk product zetten we extra in de kijker.

 

De Doelhofstraat en het dorpsplein van Nieuwmunster biedt opnieuw een bijzonder kader voor deze jaarmarkt. Dicht bij de kust (bereikbaarheid van mensen) biedt onze dorpskern een fijne context om de promotie van unieke producten te bewerkstelligen. Het markten is voorzien van 14.00 tot 19.00 uur. We hopen dan ook u van harte op deze markt te mogen verwelkomen.

 

Culinaire groeten, Dorpsraad Nieuwmunster & Landelijke Gilden

 

 

Om 15u is er een gastoptreden van Ziamoel op het dorpsplein

 

ziamoel

 

Zjamoel' is oud West-Vlaams voor lawaai, janboel, warboel... Een vlag die de lading gelukkig niet dekt. Zonder echt deel uit te maken van de Vlaamse folkscene is deze naar lawaai genoemde groep met thuisbasis in het West-Vlaamse Houtland al meer dan een kwarteeuw "goed bezig". Ze brengt een ruim repertoire met betoverend veel instrumenten. Pieter Breugel zal content zijn! Een zomers concert. Dranouter in het mini. Zorg dat je er bij bent!

 

 

 

Bekijk hier onze folder over de Bartholomeusfeesten:

U kunt ze op volledig scherm bekijken via volgende opdracht:  >>  en  Presentatiemodus