Volledig volzet  !   

 

gruuthusemuseum

 

 

Musea Brugge opent elke derde donderdag van de maand de deuren na sluitingstijd, telkens van 17.00 tot 21.00 uur. Elke keer staat een andere locatie centraal. Het programma varieert: van rondleidingen, workshops of een streep muziek tot een bezoek aan de permanente collectie of een tijdelijke tentoonstelling in alle rust.


Op 20 februari is het Gruuthusemuseum aan de beurt. Na een renovatie van vijf jaar straalt het voormalig Bourgondisch stadspaleis als nooit tevoren. Schrijf je in op één van de rondleidingen en laat je op sleeptouw nemen doorheen de rijke geschiedenis van de Brugse elite en bewonder wat ze bestelden bij de talentvolle Brugse ambachtslui. Tijdens je bezoek aan het museum word je ook aangenaam verrast door live muziek. Zo begeleiden de klanken van de luit je op je ontdekkingstocht van de levensstijl in de late middeleeuwen en kan je genieten in het 18de eeuwse salon van kamermuziek voor cello.


Wanneer

Schrijf je in voor één van de gratis rondleidingen die vrijgehouden worden op 20/02/2020, exclusief voor inwoners van Zuienkerke om 17u30 u, 18u00 u en 18u50.

Dit kan in het gemeentehuis van Zuienkerke, of telefonisch (050 43 20 50), of via email cultuur@zuienkerke.be voor 14/02/2020.

 

Prijs

Deze avond wordt u gratis aangeboden. Gelieve u met uw identiteitskaart aan te melden aan de kassa in het museumpaviljoen.

 

Waar

De rondleiding gaat door op dit adres: Gruuthusemuseum, Dijver 17c, 8000 Brugge