nieuwmunster kerk3

 

 

Is het leuk wonen in uw buurt? Kunt u veilig fietsen in uw gemeente of stad? Is er voldoende groen? Hoe tevreden bent u over de voorzieningen en diensten in uw gemeente of stad? …

 

Voor elk bestuur is het belangrijk om te weten wat u denkt over uw gemeente of stad. Daarom organiseert het Agentschap Binnenlandse Bestuur van de Vlaamse overheid, in samenwerking met Statistiek Vlaanderen, de grootschalige bevraging Gemeente- & Stadsmonitor. Van woensdag 25 maart tot midden juni 2020 worden bijna 400.000 inwoners van 17 tot 85 jaar uitgenodigd om een vragenlijst in te vullen.

 

Uw medewerking aan deze burgerbevraging is vrijwillig, maar wel van groot belang. De bevraging Gemeente- & Stadsmonitor is een unieke survey die in elke Vlaamse gemeente en stad op wetenschappelijke wijze georganiseerd wordt. De waarde van de resultaten hangt dan ook af van het aantal personen die de vragenlijst invullen. Bovendien krijgt u met deze bevraging de kans om uw mening te geven over de thema’s die in uw gemeente of stad belangrijk zijn. Als u de vragenlijst volledig invult, maakt u kans op een geschenkbon van 12 euro.

 

Vlaanderen respecteert de privacy van elke burger. We maken alleen analyses op gemeentelijk niveau en werken volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Voor meer uitleg kunt u vanaf eind maart terecht op www.gemeente-en-stadsmonitor.vlaanderen.be. Op deze website kunt u nu bovendien alle resultaten van de vorige bevraging raadplegen.