jeugdraad

 

Wegens de ernst van coronacrisis en de strengere Vlaamse maatregelen, werd besloten om de jeugdraad van aanstaande zaterdag (31/10) af te lassen. Maar uitstel is zeker geen afstel! Van zodra het terug veilig is om te vergaderen, zal dit opnieuw aangekondigd worden. 

 

Op zaterdag 31 oktober start het nieuwe werkjaar van de Jeugdraad van Zuienkerke. De jeugdraad van Zuienkerke staat open voor alle Zuienkerkse jongeren vanaf 16 jaar. Je hoeft geen lid te zijn van een jeugd- of sportvereniging om lid te worden van de jeugdraad, ook onafhankelijke jongeren zijn meer dan welkom.

 

De jeugdraad is steeds op zoek naar nieuwe gezichten met een frisse geest en mega-leuke ideeën. De jeugdraad is meer dan een raad die vergadert, het is een groep jongeren die werkt aan leuke evenementen die voor iedereen toegankelijk zijn, een groep die meewerkt aan een mega-goed jeugdbeleid en daarmee de Burgemeester en zijn Schepenen helpt om de noden van de jeugd aan te vullen. Help mee aan een jeugdig Zuienkerks beleid en kom bij de Jeugdraad!

 

De vergadering zal Corona-proof doorgaan. Ben je van plan om vrijblijvend te komen? Geef een seintje aan de jeugddienst van Zuienkerke (telefonisch of via mail) en gelieve een mondmasker te dragen bij binnenkomst. Het is mogelijk dat er eventueel digitaal wordt overgeschakeld, dit naargelang het aantal deelnemers en de opgelegde coronamaatregelen.

 

Wanneer en waar?
Zaterdag 31 oktober om 10u in de Notelaar (Nieuwe Steenweg 96).

 

Op het programma?

  • Werking jeugdraad
  • Samenstelling jeugdraad
  • Varia

 

Info?

Voor informatie en vragen kan je terecht bij de jeugddienst: Ellen Vanderpoorten  – Kerkstraat 17 – 0486 91 44 53  - jeugddienst@zuienkerke.be