avond zon

 

 

De winter is in aantocht, de dagen worden korter en het wordt kouder, de natuur kleurt in mooie herfsttinten…. Helaas zorgt het coronavirus ervoor dat we deze gezellige periode niet met anderen kunnen delen.

 

Daarom een oproep om met z’n allen, samen maar toch apart,  ons hele dorp gezellig  te maken met de warme gloed van kaarslichtjes. Zet op vrijdagavond een kaarsje voor het raam of een lantaarn aan de deur. De kinderen van speelpleinwerking De Ploeters hebben tijdens de herfstvakantie een lichtje geknutseld voor alle 80 plussers van onze gemeente. Deze lichtjes werden door enkele vrijwilligers aan huis afgeleverd.

 

Voor de liefhebbers hebben we ook nog een leuke doe-opdracht. Maak met je gezin, alleen of samen met je knuffelcontact een filmpje waarin jullie meezingen met de kersthit Jingle Bells (https://www.youtube.com/watch?v=F4HdUMVmXy0). De filmpjes mogen gestuurd worden naar vrijetijd@zuienkerke.be.

 

Wij beloven jullie dan tussen Kerst en Nieuwjaar een leuke compilatie te brengen van alle ingestuurde filmpjes. Via Hoplr, Facebook en de gemeentelijke website zullen we de link bezorgen waar je het filmpje kan bekijken.

De ingestuurde filmpjes zullen enkel gebruikt worden om de compilatie te maken en worden niet doorgegeven aan derden.

 

Deze boodschap kun je ook lezen op  hoplr zuienkerke, het buurtnetwerk van alle Zuienkerkenaars.