Ontwerp zonder titel 15

 

De jeugdraad van Zuienkerke, in samenwerking met het gemeentebestuur van Zuienkerke, organiseert vanaf maandag 17 mei een stille studeerruimte. Studenten die in alle rust willen studeren voor hun examens, kunnen daarvoor binnenkort terecht in de raadzaal van het gemeentehuis.

 

In deze moeilijke coronatijden vinden studenten thuis vaak onvoldoende rust om geconcentreerd te studeren. Daarnaast is samen studeren een pak aantrekkelijker. Daarom sloeg de jeugdraad van Zuienkerke de handen in elkaar om een stille studeerruimte te organiseren in onze gemeente.

 

Studenten kunnen vanaf maandag 17 april tot en met 30 juni terecht in de raadzaal van het gemeentehuis om te studeren, dit elke werkdag van 8u00 tot 16u30. Inschrijven kan ter plaatse aan de ingang van de raadzaal. Er is plaats voor 8 studenten. De student behoudt gedurende de volledige dag dezelfde studieplek.

 

Alle nodige veiligheidsmaatregelen worden in acht genomen. De studenten dienen een circulatieplan te volgen en een mondmasker te dragen bij aankomst tot vertrek. Het betreden en het verlaten van de stille studieplek dient individueel te gebeuren om de afstandsmaatregelen te kunnen respecteren.

 

 

Bij vragen kan er steeds contact opgenomen worden met de Dienst Vrije Tijd: 050/43 20 50 of vrijetijd@zuienkerke.be.

 

 

Richtlijnen voor de studenten die gebruik maken van de stille studeerruimte:

 

1. Gelieve het circulatieplan te volgen. Er staan markeringen op de grond. De ingang is aan de raadzaal (Kerkstraat 17), de uitgang aan het onthaal. Respecteer het circulatieplan ook na gebruik van het toilet.

2. De deur blijft zoveel mogelijk open zodat er voldoende ventilatie is.

3. Ontsmet je handen bij het binnenkomen en vul het registratieformulier in. Neem daarna plaats aan een genummerde tafel. VOLZET = VOLZET

4. Gelieve je tafel en stoel te ontsmetten na het studeren.

5. Mondmasker dragen is verplicht, ook tijdens het studeren.

6. Het drinken van water is toegelaten in de binnenruimte. Eten kan enkel buiten. Gelieve rekening te houden met de samenscholingsmaatregelen.

7. Parkeren kan achteraan het gemeentehuis.

8. Er is wifi in het hele gebouw. a. Kies het netwerk: _Zuienkerke Free Wifi, je wordt automatisch doorverwezen naar de Wifi4 EU pagina. Vink beide vakjes aan en klik op ‘Accept and Connect’.

9. Gelieve de rust te bewaren. Zet je gsm, laptop,… op stil.