bartholomeus 2

 

Op zaterdag 21 augustus 2021 organiseert de dorpsraad uit Nieuwmunster haar zevende markt in het feestweekend van de Bartholomeusfeesten. Een uitzonderlijke markt met verse producten, een persoonlijk contact met de producenten en een gezellige sfeer. Het dorpsplein van Nieuwmunster wordt daartoe omgetoverd tot een gezellige markt.

 

Hobbyteelt, bloemen en planten, handgemaakte goederen, landbouw- en streekproducten staan centraal binnen ons opzet. Erfgoedpartners laten je kennis maken met het leven tussen land en zee. We pogen om een gevarieerd assortiment aan producten aan te bieden. Van brood, bloemen, zuivel, ijs, honing, fruit, groenten, aardappelen, pluimvee, aardewerk, kaas- of vleeswaren. Grote voorwaarden zijn aan het mogen plaatsen van een standje niet verbonden. De enige vereiste is dat het gaat om eigen geteelde of verwerkte producten.

 

Voor onze zevende editie zetten we extra in op promotie, verwachten we opnieuw een groei in het aantal standhouders en werken we rond het thema ‘Nieuwmunster, barst van vreugde’. Het unieke aan elk product zetten we extra in de kijker. De Doelhofstraat en het dorpsplein van Nieuwmunster biedt opnieuw een bijzonder kader voor deze jaarmarkt. Dicht bij de kust (bereikbaarheid van mensen) biedt onze dorpskern een fijne context om de promotie van unieke producten te bewerkstelligen.

 

Het markten is voorzien van 14.00 tot 19.00 uur. We hopen dan ook u van harte op deze markt te mogen verwelkomen.

 

Culinaire groeten, Dorpsraad Nieuwmunster