politie zuienkerke

 

Na het grote succes bij de laatste afname, komt de 10de Veiligheidsmonitor er aan. Via deze grootschalige bevraging wil de politie zicht krijgen op en rekening houden met de mening van de burgers over veiligheid. Ook bewoners van Zuienkerke zullen bevraagd worden.

 

Deze enquête zal antwoorden verzamelen op vragen over buurtproblemen, onveiligheidsgevoel, slachtofferschap, preventie en de werking van de politiediensten. 400.000 personen werden op toevalligerwijze geselecteerd en zullen een vragenlijst ontvangen.

 

Vanaf midden oktober worden de vragenlijsten verstuurd naar (de 1400 toevallig geselecteerde) bewoners van de politiezone. Om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen, roepen wij alle geselecteerden op om de lijst volledig én bij voorkeur online in te vullen. Het online invullen heeft alleen maar voordelen: automatische verzending, tijdswinst, overzichtelijker om in te vullen, minder kans op fouten bij verwerking, goedkoper, enz.

 

De verzamelde gegevens bevatten waardevolle informatie voor de uitwerking van het veiligheidsbeleid in de politiezone Blankenberge/Zuienkerke. De antwoorden worden volledig anoniem verwerkt.

De resultaten worden tijdens de eerste zes maanden van 2022 verwacht. Deze zijn een onmisbaar onderdeel bij de uitwerking van het veiligheidsbeleid.

 

Alvast bedankt voor jullie deelname.