Ontwerp zonder titel 15

Het gemeentebestuur van Zuienkerke, organiseert vanaf maandag 20 december een stille studeerruimte. Studenten die in alle rust willen studeren voor hun examens, kunnen daarvoor binnenkort terecht in de raadzaal van het gemeentehuis.

In deze moeilijke coronatijden vinden studenten thuis vaak onvoldoende rust om geconcentreerd te studeren. Daarnaast is samen studeren een pak aantrekkelijker.

Studenten kunnen vanaf maandag 20 december tot en met vrijdag 28 januari  terecht in de raadzaal van het gemeentehuis om te studeren, dit elke werkdag van 8u00 tot 16u30. Op 24 december en 31 december kan je komen studeren van 8u00 tot 12u00 (aangepaste uren).

Inschrijven kan ter plaatse aan de ingang van de raadzaal. Er is plaats voor 8 studenten. De student behoudt gedurende de volledige dag dezelfde studieplek.

Alle nodige veiligheidsmaatregelen worden in acht genomen. De studenten dienen een circulatieplan te volgen en een mondmasker te dragen bij aankomst tot vertrek. Het betreden en het verlaten van de stille studieplek dient individueel te gebeuren om de afstandsmaatregelen te kunnen respecteren.

 

Bij vragen kan er steeds contact opgenomen worden met de Dienst Vrije Tijd: 050/43 20 50 of vrijetijd@zuienkerke.be