Stand up comedy 2023 7ec6c

 

 

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de Jeugdraad van Zuienkerke hun Stand-Up Comedy Avond. Dit jaar komt niemand minder dan Steven Mahieu!

 

Op dertien jaar tijd is Steven Mahieu uitgegroeid tot een vaste waarde: volle zalen, lovende recensies en steeds maar groeiend publiek. Zijn debuut ‘MAHIEUSTUEUS’ won de jury- én publiekprijs op Humorologie. Zijn volgende, ‘Maniak’, bevestigde met vier sterren in alle pers. Drie jaar later leverde hij ‘Zonder Filter’ af en ook deze werd lovend onthaald. VRT NWS sprak zelfs van “het beste wat hij al gemaakt heeft”. Hoe langer hoe meer weet Steven waar hij voor gemaakt is: onder de huid proberen te kruipen van zichzelf en zijn publiek.

 

Tegenwoordig zie je Steven ook regelmatig op televisie verschijnen. Zo had hij een rolletje in 'Onder Vuur', in de succesvolle reeks 'Nonkels' op VIER en speelt hij mee in de één-reeks 'Chantal'.

 

Steven Mahieu zal in Zuienkerke try-outen met nieuw materiaal. Daarnaast wordt er een kort voorprogramma voorzien met een lokale comedian en Steven Mahieu brengt ook een eigen support mee. Een avond vol variatie en hopelijk veel gelach!

 

Datum: vrijdag 31 maart 2023 om 20u00 (deuren open om 19u30)

Locatie: De Notelaar, Nieuwe Steenweg 96, 8377 Zuienkerke

Ingang: € 14,00

 

Kaarten te verkrijgen in het gemeentehuis, de verschillende jeugdbewegingen, Slagerij Chris, Dagelijkse Nood, ‘t Mortierken en online via I-Active.