20220504 FB IG Zuienkerke en hotave FB post   2 ffc73

Op woensdag 17 mei komen de ontwerpers van het masterplan langs bij de bewoners van Zuienkerke en Houtave. Ze zullen aanbellen bij bewoners om samen de wandelkaart in te vullen. Zo hopen we inzichten, suggesties en idee├źn van de bewoners te verzamelen voor het masterplan. 

Ben je niet thuis of werd er niet bij jou aangebeld, en wil je toch graag jouw input meegeven aan de ontwerpers. Vul dan de wandelkaart in en bezorg de kaart voor 17 mei (verlengde datum) in de brievenbus van het gemeentehuis. 

(Geen gekregen? Haal er een in het gemeentehuis!)

Heb je geen zin of tijd voor een wandeling, maar heb je wel een idee om Zuienkerke of Houtave aangenamer te maken? Stuur dan een e-mail of een brief (eventueel met foto's of tekeningen)naar omgeving@zuienkerke.be of , t.a.v. de dienst Ruimtelijke Ordening, Kerkstraat 17, 8377 Zuienkerke

Het masterplan van Zuienkerke en Houtave 

Het gemeentebestuur Zuienkerke heeft het ontwerpbureau Maat-ontwerpers onder de arm genomen om samen met bewoners een masterplan voor de dorpskern van Zuienkerke en Houtave te ontwikkelen. Daarin schrijven we neer hoe we Zuienkerke en Houtave in de toekomst zien. Zo zorgen we ervoor dat toekomstige veranderingen en projecten op elkaar worden afgestemd. Daarbij willen we de inwoners van de dorpen actief betrekken. 

Vragen

Voor meer info kan je terecht bij de dienst Ruimtelijke Ordening:

omgeving@zuienkerke.be of 050 43 20 50.