kunstroute 1

 

Op 11 locaties in Zuienkerke ontdekt u boeiende kunstwerken langs eeen bewegwijzerde route.

Met maar liefst 4 bijkomende locaties en een aangepast parcours langs een verrassend stuk Zuienkerke en Meetkerke steekt de zomerklassieker in een fris nieuw jasje. Een echte XL-versie dus, niet alleen qua aantal locaties en deelnemers maar ook de duur:

 

We maken de brug naar 15 augustus zodat bezoekers 6 dagen de tijd hebben om de kunstroute aan te doen. Een aanrader dus.

 

Naast de gekende locaties in de gemeentelijke zalen brengt Kunst-klasse een boeiende groepstentoonstelling. In de Pottemaecker mag u zich verwachten aan een heus programma rond het thema Familie/family met naast een expo ook een lezing en een film.

 

In en rond het zorghotel Polderwind staan er bronzen beelden. Een andere nieuwe locatie is het Alpacahof. Daarnaast vallen er ook beelden te bewonderen in de tuin van B&A – De Merrisse langs de Oostendse Steenweg. In het oud gemeentehuis van Meetkerke is er ruimte voor videokunst.

 

Praktisch:

12-13-14-15-19-20 augustus van 10.30 tot 18.00 uur

Gratis!

De folder met routebeschrijving vind je bij de locatiehouders, in de lokale winkels, de bibliotheek en het gemeentehuis.

 

folder KunstRoute 2023 rectofolder KunstRoute 2023 verso