Mehonieuws Zalige Kerst en Gelukkig Nieuwjaar gewenst !

 

Kerst U15 1f1fd

 

Weledelgestrenge Zwienkerkenaars, beste Zwientjes, beste Mehonians, beste al de rest,

 

It’s beginning to look a lot like Christmas, zo zingt Michael Boublé…, en met deze Mehoni Kerstspecial proberen we ook ons deel te doen.

 

Mehoni gaat rond deze tijd in een korte winterstop, een beetje zoals het vorstverlet van de bouwsector, inderdaad. Geen paniek evenwel, in januari zorgen de Mehoni troepen weer voor vuurwerk op het plein. We stoppen natuurlijk niet zonder iedereen eerst een zalige kerst te wensen, en natuurlijk ook het allerbeste voor 2024!  We denken aan de klassiekers zoals een goede gezondheid, maar we wensen bovendien ook veel plezier op en naast het volleybalplein, veel enthousiaste Mehoni supporters, en sportieve successen, ’t zal wel zijn. (Crăciun fericit și multe succese sportive în 2024).

Kerstpromo 3 d615c

Bon, dat is wat Mehoni aan jullie, alle mensen van goede wil dus, wenst en aan onszelf. Maar we zouden ook graag weten wat jullie wensen zijn voor het jaar 2024. Post dus gerust jullie eindejaarwensen op Facebook Mehoni, en laat het vooral toffe, plezante en originele zijn, je weet maar nooit dat ze uitkomen. Denk gerust “out of the box”, bvb. Zelensky en Putin die samen “War is Over” zingen van John Lennon ? Zou dat niet hét kumbaya moment van het jaar zijn? En als bisnummer doen Vladimir P. en Volodymir Z. nog een uptempo duetje “Jinglebells, jinglebells”, beide uitgedost in kerstoutfit. Allé gow, die Zelensky moet toch ooit eens iets anders aandoen dan dat kaki T-shirtje nietwaar ? Zou dat eigenlijk al eens gewassen zijn sinds 24/2/2022, hij draagt dat nu al van het begin van die uit de hand gelopen burenruzie!

 

Kerst U13 81c12

Voor we het vergeten: op 6 januari is het eindelijk (tromgeroffel, tromgeroffel…) Nieuwjaarsreceptie van de gemeente! Jullie komen toch ook hé ? Mensen die met de auto komen moeten wel iets vroeger vertrekken dan andere jaren, want met die “zone 30” komen die luitjes sowieso iets later toe, en lopen anders het risico de speech van de burgemeester te missen. Ach ja, een kleine maar niet onbelangrijke dienstmededeling nog: ons clubje heeft op de nieuwjaarsreceptie traditioneel ook een Mehoni kerststalletje. U wordt daar niet bediend door een os of ezel, ook niet door Jozef en zijn Maria, maar wel door prettig gestoorde Mehonians. Wie het nieuwe jaar goed wil inzetten met bubbels, weet dus waar hij/zij moet zijn hé ? Loop er vooral niet voorbij, dat zou echt zonde zijn.

kerst 41add

 

Tot 6 januari dan ? Ach ja, we gaan het ons in 2024 niet moeilijker maken dan nodig: onze slogan blijft dezelfde als in 2023 : We Geven ons niet !

 

Ignace Cognito

 

Volg ons ook op :  www.mebosoft.be/mehoni