boerenmarkt 11 281f5

 

 

Op zaterdag 24 augustus 2024 organiseert de dorpsraad uit Nieuwmunster haar tiende jaarmarkt in het feestweekend van de Bartholomeusfeesten. Hoera!

De Boerenmarkt is reeds tien jaar een uitzonderlijke markt met verse producten, een persoonlijk contact met de producenten en een gezellige sfeer.
Daar wil je toch bij zijn?!

Het dorpsplein van Nieuwmunster wordt weerom omgetoverd tot een bedrijvige marktplaats. Hobbyteelt, bloemen en planten, handgemaakte goederen, landbouw- en streekproducten staan centraal binnen ons opzet.
Erfgoedpartners laten je kennis maken met het leven tussen land en zee.
We pogen om een gevarieerd assortiment aan producten aan te bieden.
Van brood, bloemen, smeedwerk, zuivel, ijs, honing, fruit, groenten, aardappelen, pluimvee, aardewerk, kaas- of vleeswaren.

Grote voorwaarden zijn aan het mogen plaatsen van een standje niet verbonden.
De enige vereiste is dat het gaat om eigen geteelde of verwerkte producten.

Voor onze feesteditie evoceren we het leven in Nieuwmunster anno 1951.
Een event met levende geschiedenis, muziek en veel animo.
Het unieke aan elk product zal spatten in dit kader!

De Doelhofstraat en het dorpsplein van Nieuwmunster biedt opnieuw een bijzonder kader voor deze Boerenmarkt. Dicht bij de kust (bereikbaarheid van mensen) is onze dorpskern een fijne context om de promotie van unieke
producten te bewerkstelligen. Het markten is voorzien van 14.00 tot 18.00 uur.

Opgelet, er is geen bankautomaat is de nabijheid van ons dorp. Misschien kan het handig zijn om zelf te voorzien in een online betaalsysteem. We hopen dan ook u van harte te mogen verwelkomen.