Ter gelegenheid van ‘Nieuwmunster, dorp in de kijker’ wensen we alle inwoners van Nieuwmunster samen op één foto te krijgen! Op zondag 10 juni 2018 komen we hiervoor om 19.30 uur samen op het kerkplein van ons dorp. Een professionele fotograaf zal onze gemeenschap van een paar honderd mensen vereeuwigen. Deze unieke foto zal als affiche gebruikt worden voor de jaarlijkse Bartholomeüsfeesten die dit jaar plaats vinden van vrijdag 24 tot en met zondag 26 augustus 2018.

Een dorp is niet alleen de woonplaats waarbinnen wij allen samen wonen. Het is vooral een sterke gemeenschap! We zouden het dan ook bijzonder fijn vinden mocht iedereen, jong en oud, hoe verscheiden ook, van Hoeksam of het Smisje, het begijnhof of het centrum …, hierop kunnen aanwezig zijn! Bij regen of storm zetten we zonder twijfel onze actie door. Breng dan je paraplu mee! Heb je thuis een verrekijker, of een ander kijkinstrument, dan mag dit voorwerp niet op onze foto ontbreken!

Opgelet, dit is géén must, we zijn al bijzonder tevreden met je komst! Ja we zien er naar uit, en hopen dat je samen met je 400 andere buren komt opdagen!

Dorpsraad & Parochieraad van Nieuwmunster