plantjes verkoop 01a

 

Tijdens een receptie op woensdag avond 19 september 2018, bedankte schepen voor gezondheid, Noël Delaere, de vrijwilligers die zich inzetten voor de plantjesverkoop van "Kom op tegen kanker" te Zuienkerke.

 

Het doet me plezier om een woordje tot jullie te mogen richten en jullie te kunnen bedanken voor jullie inzet in het voorbije weekend. Jullie zijn de baan opgetrokken om azalea’s te verkopen tot in alle uithoeken van onze mooie en uitgestrekte gemeente. Samen hebben jullie op de kop 700 plantjes verkocht en 4.900 euro bijeengesprokkeld voor Kom op tegen Kanker. Dat is een opbrengst van ruim anderhalve euro per inwoner.

 

Het is mooi en af en toe aangrijpend om tijdens de deur-aan-deurverkoop te vernemen hoe de kankerproblematiek mensen raakt doordat zij er zelf mee te kampen hebben of omdat ze er van nabij kennis mee maken via mensen die hen nauw aan het hart liggen.

 

Het is ook deugddoend om te mogen vaststellen dat deze thematiek mensen mobiliseert, waardoor 21 vrijwilligers zich in Zuienkerke ingezet hebben om deze succesverkoop te realiseren.

Een dikke merci aan alle kopers en een speciaal dankjewel aan onze plantjesverkopers! Ook in naam van Lieselore, Annie en Bart, die ons administratief en logistiek ondersteund hebben, wil ik jullie van harte bedanken voor jullie engagement en enthousiaste medewerking!


Hartelijk bedankt en gezondheid!

 

plantjes verkoop 02a