nieuwe inwoners 01a

 

Op 22 november 2019 verwelkomde het gemeentebestuur van Zuienkerke de nieuwe en verdienstelijke inwoners van de gemeente. 150 nieuwe inwoners kwamen in Zuienkerke wonen. Traditie getrouw werden de troeven van de gemeente door burgemeester Alain De Vlieghe toegelicht. Schepen Jacques Demeyere belichtte het Zuienkerkse sociale leven. Directeur Franky Goethals verzorgde een rondleiding in het gemeenthuis. 

 

nieuwe inwoners 02a

 

Voor verdiensten op parochiaal vlak werd Willy Proot gehuldigd met het gouden ereteken van Sint-Donatius. Hij is meer dan 35 jaar kerkdienaar in de Sint-Michiel parochie te Zuienkerke.

 

nieuwe inwoners 03a

 

Ook Michel Beirens werd gehuldigd met het gouden ereteken van Sint-Donatius. als 35 jaar lid en secretaris van het kerkbestuur van de parochie Sint-Bavo en Machutus te Houtave.

 

nieuwe inwoners 04a

 

Ook Ferand Demaecker werd gehuldigd met het gouden ereteken van Sint-Donatius voor zijn 47 jaar lidmaatschap van het kerkbestuur van de parochie Onze-Lieve-Vrouw te Meetkerke, en sedert 2005 als voorzitter.

 

nieuwe inwoners 05a

 

Voor verdiensten op sportief vlak werd Giani Vanden Broucke gehuldigd met zijn eervolle prestaties als triatlonatleet, Belgische kampioen bij de juniores, Brons op het WK duatlon bij de juniores in het Spaanse Pontevedra, Gouden medaille triatlon in Mechelen, 1" plaats duatlon in Ruddervoorde en 1' plaats crossduatlon in Farciennes.