speelplein

 

 

UPDATE!

 

Beste ouders, we merkten op dat heel wat ouders het moeilijk hebben met het wijzigen van de leeftijdsverdeling van de afzonderlijke opvanglocaties. Om tegemoet te komen aan de bemerkingen van de ouders en de buurtbewoners heeft het college van burgemeester en schepenen deze morgen beslist om beide bubbels te laten doorgaan op één locatie in Meetkerke. Hoe dit praktisch zal georganiseerd worden verneemt u later.

 

Let wel, een indeling per leeftijd blijft gelden. De kleuters vormen bubbel 1 en de lagere schoolkinderen vormen dan bubbel 2. Dit om organisatorische redenen. Ook voor het digitaal platform i-school blijft gelden dat het systeem automatisch een opvanglocatie zal tonen afhankelijk van de leeftijd van uw kind(eren).

 

Indien er ondanks deze nieuwe (en hopelijk laatste) wijziging nog concrete problemen zijn voor uw gezin, gelieve dan de jeugddienst te contacteren. Dit kan vanaf nu telefonisch op 050 43 20 50 of via e-mail naar jeugddienst@zuienkerke.be. Persoonlijke vragen zullen niet via sociale media worden beantwoord. Vergeet je zeker niet te registreren voor vandaag 12u!

 

 

 

In onderstaande berichtgeving kunt u het informatief zomerboekje terug vinden voor Speelpleinwerking De Ploeters voor deze zomer. Gezien er door COVID-19 heel wat maatregelen worden opgelegd aan het jeugdwerk, vragen we jullie om het zomerboekje grondig door te nemen.  We werken dit jaar met twee aparte opvanglocaties. Elke opvanglocatie heeft zijn bubbel met 50 unieke personen. Hierdoor zijn de plaatsen beperkt en dient er vooraf ingeschreven te worden. De kleuters vormen bubbel 1 en de lagere schoolkinderen vormen bubbel 2. Dit om organisatorische redenen. Voor het digitaal platform i-school zal het systeem automatisch een opvanglocatie tonen afhankelijk van de leeftijd van uw kind(eren).

 

Enkele concrete zaken:

  • We raden je aan om voor zaterdag 6 juni (12u) te registreren, zodat de administratie voldoende tijd heeft om je registratie te verwerken. (je moet je eerst registreren voordat je kan inschrijven!), dit kan via www.i-school.be/zuienkerke/registreren
  • Inschrijven voor kinderen binnen Zuienkerke of schoolgaand in Zuienkerke kan vanaf zaterdag 6 juni om 13u00 (maand juli + eerste twee weken van augustus)
  • Inschrijven voor kinderen buiten Zuienkerke kan vanaf dinsdag 9 juni om 19u00 (maand juli + eerste twee weken van augustus)
  • Inschrijven kan via www.i-school.be/login
  • Handleidingen kunnen teruggevonden worden op de website www.zuienkerke.be, onder het luikje Vrije Tijd –> i-school.

 

Mochten er nog vragen zijn, of problemen. Kan er telefonisch contact opgenomen worden 050/43.20.50 of via mail jeugddienst@zuienkerke.be Wij helpen jullie graag verder!

 

U kunt het boekje op volledig scherm bekijken via volgende opdracht:  >>  en  Presentatiemodus.