Back to Top

 

Kinderen die in Zuienkerke (en deelgemeenten) wonen, kunnen thuis worden opgehaald en naar huis teruggebracht met onze schoolbus. De kinderen kennen onze buschauffeur - juf Marleen - al, zij zorgt ook voor een veilig vervoer bij schooluitstappen. Uiteraard is er ook steeds een busbegeleider mee om de kinderen te begeleiden bij het ophalen of het naar huis te brengen.

Voor het busvervoer worden de (zeer voordelige!) tarieven van De Lijn gehanteerd. Bovendien komt de Gemeente Zuienkerke voor schoolvervoer 25 % tegemoet in de onkosten. De tarieven voor schooljaar 2022-2023 worden dan ook als volgt vastgelegd:

Ø  Kleuters reizen gratis met onze schoolbus.

Ø  Kinderen van 6 tot 11 jaar betalen € 42.00 voor een volledig schooljaar.

Ø  Kinderen die houder zijn van een verminderingskaart 75 % van De Lijn (bijvoorbeeld BGJG) hebben recht op gratis vervoer tot de leeftijd van  11 jaar indien zij de dichtstbijzijnde school bezoeken (een gezin van minimum drie kinderen, deze kinderen hoeven niet allemaal op onze school te zitten).

Ø  Voor wie slechts sporadisch wenst gebruik te maken van het busvervoer, bieden we een 10-rittenkaart aan (kostprijs € 6,00).

bus 1

bus 2

 

 

troef 10